Campusbaan 6, 6512 BT Nijmegen 06 - 362 766 74 info@kinderrechtenconferentie.nl

Kinderrechtenconferentie 2018

Gallerij

5   Baca Empowerment Flinke Jongen2 Grete Visser5 Harry 10 Interactief Harry Interactief Ingrid Schroder Monaim Overzicht Flinke Jongen Politie Mars Posters Vereeniging Prijsuitreiking Sophie Interview Toneelstuk1 Toneelstuk2 Toneelstuk3 Fav Toneelstuk4 Workshop Workshop1 Workshop4 Workshop5 Workshop6 Workshop7 Workshop Mars1 Mars2 Mars3 Mars4 Mars5 Mars6 Mars Kruisput Marsje Workshop2

De workshops waren interactief en sloten goed aan bij de studenten.

Sefa Keuken

De workshop was netjes opgezet en prima georganiseerd.

Bram van As

Dikke complimenten voor de organisatie!

Sonja Leijdekkers

Doel

Het doel van de kinderrechtenconferentie is het bewustmaken van toekomstige beroepsbeoefenaars in de sector Zorg en Welzijn, van kindermishandeling. Er wordt kennis gedeeld over signaleren, handelen en ervaringen, zowel door studenten als door professionals. De conferentie biedt dan ook een mooie gelegenheid voor organisaties in deze sector om te netwerken.

De Organisatie

De kinderrechtenconferentie is een initiatief van studenten Pedagogisch Werk van ROC Nijmegen. In 2018 namen studenten Massimo de Corte en Sophie Zwaal het eerste initiatief. Zij lieten zich inspireren door de conferentie in Rotterdam georganiseerd door studenten van het Albeda College in 2016. Elk jaar neemt een volgende lichting derdejaarsstudenten van Pedagogisch Werk bij ROC Nijmegen de organisatie over voor de nieuwe editie. Zij worden ondersteund door een enthousiast en gedreven team van eerste-, tweede- en derdejaars studenten.

Sponsoren 2018

De Vereeniging

Veilig Thuis

Strong

ROC Nijmegen

Ieder talent telt

KION

Bakkerij Van Gassel

De Bruin & De Bruin

Coop

Gemeente Nijmegen